1973 -1991, oudste zoon van Mieke & Ferdie

     

 

Onlangs kreeg ik van mijn zwager in Oostenrijk dit krantenknipsel van Remco. Heeft niet alleen in Oostenrijk in de krant gestaan maar ook in meerder Nederlandse kranten. Deze kranten berichten zijn mij , om welke reden of goede bedoellng, onthouden. Ik had gehoopt tijdens mijn verhuizing ze nog ergens tegen te komen maar helaas niet.

 

Wie heeft er een TIP, of heeft een kopie voor mij. Datum krant 14-08-1991, dat is ook de Oostenrijkse krant data. U zou me er erg blij mee maken.

 


 

Speeltuintje van Peuterspeelzaal Pinokkio a/d Hoefkestraat ca 1976. Later werd het uitgebreid met een heuse uitkijk toren. Welke Remco met zijn makkers in zijn tiener jaren onder kelderde. Gelukkig hebben oplettende ouder in gegegrepen. De toren werd veranderd. Ja er liepen met Remco nog meer aardige badaapjes rond. Training voor de later te slopen huizen in de Rochusbuurt.

 


 

overleden 12 augustus 1991, 

Misschien denkt u dat = fout. Maar volgens de officiele acte = het toch echt 12 augustus en niet 11 augustus zoals vernoemd op zijn grafsteen.

Helaas kwam  ik hier later pas achter toen ik zag dat niet Remco maar een van mijn andere kinderen de overlijdens datum achter de naam had staan.

Bij terug keer met het trouwboekje met de vraag om een correctie keken ze wel raar op. Sorry "Foutje". Ik zie dat nog steeds anders.

Jaren hebben we op 11 augustus , Opa Arie zijn verjaardag ,na 18.00 uur niet meer mogen vieren van Oma Tiny. Dat was het moment dat ze Remco had uitgezwaaid voor een fijne vakantie.